четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Как да сготвим балансирано за трите доши с Юрий Ковачев




Предлагаме Ви да се включите в практически семинар на тема "Как да сготвим балансирано за трите доши" с лектор Юрий Ковачев. По време на семинара ще научите как да приготвяме храната си, съблюдавайки аюрведичните принципи, за да сме здрави и в хармонично равновесие. Продуктите са осигурени, а накрая ще имаме удоволствието и да тестваме това, което сме приготвили.

Събитието ще се проведе на 24 януари 2015 г., от 14.00 часа, на улица "Г. Бенковски", 11, ет. 3 (1 етаж над йога студио Lotus Spirit). 

Семинарът ще се проведе при минимум 10 човека. Можете да потвърдите присъствието си тук: https://www.facebook.com/events/677025175728265/

Цена: 20 лв.

Интересът на Юрий Ковачев към Aюрведа и храненето, според него, е от 1992 г, когато си купува книга на д-р Васант Лад на руски език. Обогатява и задълбочава познанията си и кулинарни умения в Москва, където живее от 1996-2001 г. Посещава лекции на водещи специалисти по Aюрведа, купува си обучаващи филми и литература по ведическо кулинарно изкуство, общува с хора с подобни интереси. В Унгария регионалната телевизия на гр. Пейч излъчва филмчета с него как бързо, лесно и вкусно да си приготвим нещо здравословно. Връщайки се в България, често е канен да готви на семинари и официални събития. А хората, опитали приготвената от него храна, пожелаха той да сподели опита си в кулинарен курс.



Няма коментари:

Публикуване на коментар