сряда, 22 октомври 2014 г.

Новолуние в Скорпион



Новолунието, настъпващо в малките часове на 24 октомври, е в Скорпион и в съчетание със слънчево затъмнение, обещава да поддържа влиянието си за следващите 6 месеца

С всяко новолуние имате възможността да посеете семена, които да дадат резултат в предстоящия житейски цикъл. Силата на Скорпиона е сурова и с нея можете да постигнете дълбока психологическа промяна, да разнищите всичко в себе си, да задълбочите връзката си и да изчистите отношенията в бизнес съдружие. Силата на Скорпиона е в неговата емоционална дълбочина и в безстрашието му да промени дори най-предизвикателните обстоятелства в себе си и в средата.

Единствената опасност всъщност е да решите от страх да блокирате  задаващата се трансформация, което може да има негативни последици. Така че това определено е време, в което трябва смело да давате напред и да посрещате потенциалните промени, разглеждайки ги като възможност за душевно израстване на много нива.

Новолунието, в съчетание със слънчевото затъмнение в близък градус с планетата на любовта Венера, предполага, че това ще бъде изключителен период за привеждането на всяка интимна връзка към нови емоционални дълбини, и възможност да стигнете до ново ниво на душевно свързване. Ако по това време няма никой в живота ви, то това е голям шанс да определите среща със себе си и да разберете от какво се нуждае собствената Ви душа. Фокусът с тоза новолуние е да се определи полето за трансформация в бизнеса, личните връзки и личната промяна.

За щастие комуникацията няма да създава пречки за тези усилия, тъй като Меркурий обръща ретроградното си движение на 25 октомври. Когато става дума за трансформация, връзки и съдружия, определено е добре Меркурий да бъде на наша страна. Можем да повишим осъзнатостта си за всеки изплуващ проблясък на интуицията и всичко, което стои на пътя на трансформацията, има възможност да отпадне.

Това е време да се заредите от дълбините на душата си и да привнесете тази сурова енергия в живота си. Семената, посети тук, ще израстат скоро, така че направете правилния избор и дълбайте надълбоко, за да стигнете с интуицията си до промените, които е време да направите в живота си. Мислете за тези, които най-много Ви помагат в личната Ви трансформация, за възможността да притеглите партньора си към ново ниво на емоционална интимност, или за бизнес партньорство, което има потенциала да се превърне в успешно начинание. Както винаги, ние трябва съзнателно да поискаме да слезем до емоционалните дълбини, за да се заредим за изкачване нависоко. Използвайте емоционалната сила на Скорпиона, за да трансформирате живота си и да се погрижите за душата си.

По преразказ от тук: http://yoganonymous.com/new-moon-scorpio-transformation-time/ 


Няма коментари:

Публикуване на коментар